Header Overlay

Leidingconservering en tracing

Isolatiebedrijf Berger BV streeft ernaar installaties zo duurzaam en constant mogelijk te maken. Daarom is leidingconservering en elektrische tracing erg belangrijk. Wij kunnen dat voor je regelen!

Leidingconservering

Je kunt bij ons prima terecht voor hulp bij het verhogen van de bedrijfszekerheid en het verlengen van de levensduur van installaties. Met de juiste leidingconservering bieden wij optimale bescherming voor jouw installatie.

Tracing

Door leidingen, tanks, pompen en afsluiters te voorzien van elektrische tracing, kan stolling, verandering van viscositeit en bevriezing van een medium worden voorkomen. Hierdoor worden zo constant mogelijke omstandigheden voor jouw productieproces gecreëerd en gehandhaafd, die bovendien ook bijdragen aan de levensduur van je installatie.

Verstand van isolatietechniek en plezier in samenwerken?


Isolatiebedrijf Berger is groeiende en zijn wij opzoek naar medewerkers voor verschillende funcies. Wil je komen werken bij een leuk en jong bedrijf neem dan contact met ons op en we zien jouw C.V. graag te gemoed komen. Wij zijn op zoek naar mensen voor de volgende functies:

  • Isoleerder’s en/of applicateurs brandwerend
  • Leerling isoleerder’s
  • Uitvoerders
  • Project managers (Isolatie en/of brandwerend)

Stuur dan een e-mali naar richard.berger@bergerbv.nl of bezoek onze website http://www.bergerbv.nl.
Bevriezing voorkomen

Bevriezing van een procesmedium kan hoge kosten met zich meebrengen. Daarom is het zaak om te voorkomen dat de omgevingstemperatuur beneden het vriespunt daalt. Dit kunnen wij regelen met elektrische tracing.

Vooraf opwarmen

Een leiding en een product kunnen door elektrische tracing in een vooraf bepaalde tijd worden opgewarmd.

Temperatuurhandhaving

Mag een medium om procestechnische redenen niet beneden een bepaalde temperatuur komen? Dit is met elektrische tracing nauwkeurig te reguleren.

De juiste verwarmingskabel

Naast een goed ontwerp is de keuze van de juiste verwarmingskabel van essentieel belang. Wij helpen je graag met het zoeken naar de beste oplossing.

Wil je er zeker van zijn dat jouw installatie goed geïsoleerd en brandveilig is? Isolatiebedrijf Berger BV helpt je verder. Neem direct contact met ons op!

Contactgegevens:

Isolatiebedrijf Berger BV

MARKERKANT 13-72

1314 AN ALMERE

Tel: +31 (0)36 7501789

E: richard.berger@bergerbv.nl


Volg ons op Linkedin

Volg ons op FacebookInstagram Isolatiebedrijf Berger