Header Overlay

Brandwerende doorvoeringen

Het is een gegeven dat gebouwen zo brandveilig mogelijk moeten zijn. Daarom stelt het Bouwbesluit stelt tegenwoordig strenge eisen aan de mate waarin gebouwen brandwerend zijn. Die richtlijnen zijn vastgelegd in de eisen van het Bouwbesluit: 'Weerslag tegen Brand Doorslag en Brand Overslag' (de WBDBO-eisen). 

Strenge eisen

In de WBDBO-eisen is vastgelegd aan welke brandveiligheidseisen een gebouw hoort te voldoen. Zo kan zijn vastgelegd hoe lang een vloer brandwerend moet zijn, van een half uur tot zelfs meer dan twee uur. Hiermee voorkom je dat een brand zich in hoog tempo ongelimiteerd kan uitbreiden.

Diezelfde eisen gelden voor sparingen in wanden en vloeren, om doorvoeringen te maken voor leidingen, kabels, kabelgoten en kanalen. Die sparingen moeten uiteraard dezelfde mate van brandwerendheid hebben, maar dat is niet simpel.

Het brandwerend maken van doorvoeringen is een specialiteit van Isolatiebedrijf Berger BV. Wij zorgen ervoor dat jouw installaties voldoen aan de WBDBO-eisen, zodat jij je kunt richten op je eigen werkzaamheden!

Verstand van isolatietechniek en plezier in samenwerken?


Isolatiebedrijf Berger is groeiende en zijn wij opzoek naar medewerkers voor verschillende funcies. Wil je komen werken bij een leuk en jong bedrijf neem dan contact met ons op en we zien jouw C.V. graag te gemoed komen. Wij zijn op zoek naar mensen voor de volgende functies:

  • Isoleerder’s en/of applicateurs brandwerend
  • Leerling isoleerder’s
  • Uitvoerders
  • Project managers (Isolatie en/of brandwerend)

Stuur dan een e-mali naar richard.berger@bergerbv.nl of bezoek onze website http://www.bergerbv.nl.
Wil je er zeker van zijn dat jouw installatie goed geïsoleerd en brandveilig is? Isolatiebedrijf Berger BV helpt je verder. Neem direct contact met ons op!

Contactgegevens:

Isolatiebedrijf Berger BV

MARKERKANT 13-72

1314 AN ALMERE

Tel: +31 (0)36 7501789

E: richard.berger@bergerbv.nl


Volg ons op Linkedin

Volg ons op FacebookInstagram Isolatiebedrijf Berger